Автоматизирани подземни поливни системи

Н2О СИСТЕМС ЕООД
Проектиране, изграждане и монтаж на подземни поливни системи.
Н2О СИСТЕМС ЕООД
Проектиране, изграждане и монтаж на подземни поливни системи.
Н2О СИСТЕМС ЕООД
Проектиране, изграждане и монтаж на подземни поливни системи.
Н2О СИСТЕМС ЕООД
Проектиране, изграждане и монтаж на подземни поливни системи.
Previous slide
Next slide

За да изглежда добре озеленяването на дома, офиса, хотела, ресторанта, комплекса и т.н.е необходимо непременно да помислите за инсталиране на автоматизирана поливна система, която посредством програматор ще подава на растенията необходимото количество вода в необходимото време. Програматорите, дават възможност на потребителите да контролират поливните си системи, чрез отдалечен достъп /чрез смартфон или таблет/, като използват най- новите съвременни технологии за управление на водите, чрез програматора можете да управлявате поливните си системи от всяка точка на света чрез Wi fi връзка .

Гаранцията,че поливната площ ще получи необходимото водно количество е и сензорът за дъжд, който се монтира на система, и същевременно така изградената автоматизирана подземна поливна система спестява до 30% разход на водата за поливане и същевременно предпазва растителността от засушаване и преполиване.

Н2О СИСТЕМС” Ви предлага проектиране, доставка, изграждане и монтаж, сервиз, поддръжка и зазимяване на автоматични поливни системи за обществени паркове, спортни терени, хотелски комплекси, вили, разсадници, оранжерии, лозови масиви, овощни и зеленчукови градини и др.

Високото ниво на инженеринг при проектирането, ясно осмислената приложимост на качествата на продуктите и напредналите технически решения, водят до сериозния успех на “Н2О СИСТЕМС” в сферата на поливане. Фирмата управлява и контролира няколко монтажни екипа с дългогодишен опит, преминали редица семинари, запознати с техническа информация за всеки един нов продукт в напояването.

Ангажиментите ни към клиента включват контрол върху поливната инсталация с проектиране, доставка и монтаж от наша страна и едногодишна безплатна поддръжка на поливната система. Фирмата твърдо застава и залага на световно известните марки като Rain Bird и Irritrol с доказан 70-годишен опит в областта на поливането, сертифицирани по ISO 9002 и признати от международната Асоциация за поливане и Асоциацията на професионалните озеленители в България, с изключително високо качество на изработка на продуктите, с 3 годишна гаранция за всеки един специализиран продукт.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Изтегли [525.24 KB]

Н2О СИСТЕМС” държи изключително на висококачественото проектиране, изпълнение, монтаж, гаранционно и извънгаранционно обслужване на системите. Това е съобразено с изискванията на компанията, която представляваме на Българския пазар и е в уверение на това, че нашите клиенти ще притежават системи за напояване на високо ниво, съобразени с най-модерните технологии в света.

Коментари

Нови публикации

Последвайте ни

Изпратете ни запитване: