За вашето спокойствие през летния сезон. Н2О СИСТЕМС Ви предлага- АВТОМТИЗИРАНЕ НА ПОЛИВНАТА СИСТЕМА С ОТДАЛЕЧЕНО УПРАВЛЕНИЕ ЧРЕЗ Wi-Fi и Bluetooth.

Facebook
Twitter
LinkedIn
instagram


Автоматизиране на поливната система, чрез програматор.
Програматорът осигурява контрол на напояването, които можете да програмирате с вашия смартфон чрез безплатното мобилно приложение Rain Bird. Инсталирайте контролера в средно положение за всички кръгове или за кръговете, които се нуждаят от напояване, без променлив ток. С приложението Rain Bird можете да създавате гъвкави графици, които автоматично се коригират за сезона и имат множество програми с начални и крайни часове за поливане.

Днес Ви представяме нов вид програматори за автоматизиране на поливни системи, с който можете да управлявате поливните си системи от всяка точка на света. Програматорите, дават възможност на потребителите да контролират поливните си системи, чрез отдалечен достъп /чрез смартфон или таблет/, като използват най- новите съвременни технологии за управление на водите. Това е гаранция,че поливната площ ще получи необходимото водно количество, защото може да програмите своята поливна система в зависимост от нуждите на растителността и същевременно да спестите до 30% от разхода на водата за поливане.

Какво по-хубаво от това да поливате своите тревни площи, докато активно си почивате!

Коментари

Нови публикации

Последвайте ни

Изпратете ни запитване: