BulgarianEnglish

За вашето спокойствие през летния сезон. Н2О СИСТЕМС Ви предлага- АВТОМТИЗИРАНЕ НА ПОЛИВНАТА СИСТЕМА С ОТДАЛЕЧЕНО УПРАВЛЕНИЕ ЧРЕЗ Wi-Fi и Bluetooth.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Facebook
Twitter
LinkedIn
instagram


Автоматизиране на поливната система, чрез програматор.
Програматорът осигурява контрол на напояването, които можете да програмирате с вашия смартфон чрез безплатното мобилно приложение Rain Bird. Инсталирайте контролера в средно положение за всички кръгове или за кръговете, които се нуждаят от напояване, без променлив ток. С приложението Rain Bird можете да създавате гъвкави графици, които автоматично се коригират за сезона и имат множество програми с начални и крайни часове за поливане.

Днес Ви представяме нов вид програматори за автоматизиране на поливни системи, с който можете да управлявате поливните си системи от всяка точка на света. Програматорите, дават възможност на потребителите да контролират поливните си системи, чрез отдалечен достъп /чрез смартфон или таблет/, като използват най- новите съвременни технологии за управление на водите. Това е гаранция,че поливната площ ще получи необходимото водно количество, защото може да програмите своята поливна система в зависимост от нуждите на растителността и същевременно да спестите до 30% от разхода на водата за поливане.

Какво по-хубаво от това да поливате своите тревни площи, докато активно си почивате!

Коментари

Нови публикации

Последвайте ни

Изпратете ни запитване: