НОВО: Автоматизиране на поливните системи с програматори за управление чрез отдалечен достъп през Wi-Fi и Bluetooth.

За вашето спокойствие през дните, в които сте на почивка или сте ангажирани и не сте вкъщи, ви предлагаме автовматизиране на поливните системи с програматор, които ви дават възможност да контролирате поливните си системи от разстояние чрез своя смартфон или таблет. През Wi-Fi модула може да управлявате устройството 24/7 от всяка точка, от която се намирате.

Днес Ви представяме няколко вида програматора, с който можете да управлявате поливните си системи от всяка точка на света. Програматорите, дават възможност на потребителите да контролират поливните си системи, чрез отдалечен достъп /чрез смартфон или таблет/, като използват най- новите съвременни технологии за управление на водите. Това е гаранция,че поливната площ ще получи необходимото водно количество, и същевременно спестява до 30% разход на водата за поливане.

Програматорите осигурява контрол на напояването , който можете да програмирате с вашия смартфон чрез безплатното мобилно приложение Rain Bird. Можете да инсталирате контролера навсякъде, където имате нужда от контрол на напояването, но нямате захранване с променлив ток.

Автоматизирането на поливната система Ви дава възможност за :

  • Използване на безплатно мобилното приложение Rain Bird и Bluetooth или Wi-Fi връзката към програматора
  • Задавате време на изпълнение за автоматично настройване по месеци, седмици или дни.
  • Имате възможност да проверите живота на батерията на контролера с приложението Rain Bird
  • Време за изпълнение от 1 минута до 12 часа в стъпки от 1 минута
  • Основното програмиране включва 22 независими програми с гъвкави цикли за дни, включващи обичайни, четни, нечетни и 31-дневни програмни цикли за максимална гъвкавост
  • 8 начални часа на програма на ден
  • Независимата работа на станцията позволява едновременно стартиране или последователно стартиране, основано на хидравличния капацитет на системата

С приложението Rain Bird можете да създавате гъвкави графици, които автоматично се настройват за сезона и имат няколко програми и начални времена.

Програматорите използват най-новите съвременни технологии за управление на водите. 💦

Гарантираме, че поливната площ ще получи необходимото водно количество и същевременно ще ви спести до 30% разход на вода, защото може да програмите своята поливна система в зависимост от нуждите растителността.

Коментари

Нови публикации

Последвайте ни

Изпратете ни запитване: