SEMBDNER

професионални сеялки SEMBDNER

Н2О СИСТЕМС ЕООД е официален представител на продуктите от марка SEMBDNER Професионални машини за затревяване

SEMBDNER сеялки за пейзажи

RS 60 N – RS 80 N – RS 100 N

Характеристики на оборудване:
-Лагерите не се нуждаят от поддръжка
-Защита срещу вятъра
-Регулируема по височина направляваща
струя
-Здрава кутия за инструменти с
инструменти
-Дръжката на мъртвеца
-Две индивидуално сгъваеми, пружинно
монтирани скрепери отпред и ролка за
натиск
– Захранващо устройство за почистване на
семена с почистваща клетка и бързо
регулиране на дълбочината
-Изключващо устройство с голям
контейнер за събиране на семена.

Технически данни RS 60
N RS 80 N RS 100 N
Работна ширина 60 см
80 см
100 см

Тегло :
190 кг
260 кг
310 кг

Капацитет на контейнера за семена около 54 литра 70 литра
90 литра
Honda GX 160 4 kW / 5.5 к.с. (5.42 к.с.) 4 kW / 5.5 к.с. (5.42 к.с.) 4 kW / 5.5 к.с. (5.42
к.с.)
4-тактов бензинов двигател с автоматично изключване на маслото
Квадратен капацитет на час прибл. 1900 m2 2600 m2 3200 m2
L / W / H прибл. (вкл. шлайфане) 1750/800/950 мм 1750/1000/950 мм 1750/1200/950
мм
Обръщащо устройство с предна и задна предавка X X X
делителна ролка (диференциално задвижване) X X
с безпроблемна диференциация за много лесно управление и завъртане

Допълнително оборудване за сеялки за ландшафт
RS 60 N – RS 80 N – RS 100 N

Ролкови ролки

Сеялките за пейзаж са стандартно оборудвани сплоски валяци. По избор те се предлагат катодопълнително оборудване във всички работниширини с предни ролкови решетки и / илиролкови натискови ролки; те се използватпредимно за пясъчни, сухи почви. Ролковитенагнетателни ролки на RS 80 N и RS 100 N същоса разделени с диференциални ролки без дистанционен контрол. Всички валяци сепредлагат като аксесоари за ретро-монтаж. Пълната доставка включва лагери икомпоненти на задвижването, позволяващи превръщането да се извършва просто ибързо.

Устройство за надвишаване
Устройството за надстройка е помощно оборудване с бюджетни цени за реейнери, които се нуждаят от ремонт. Състои се от перфорираща ролка с устройство за изстъргване и може лесно да се монтира в сеялки за пейзаж на мястото на предния валяк. Перфориращата ролка произвежда 1,5 – 2,5 см дълбока и равна структура на отворите с около 1500 пункта / м2, в която се поставят семената. Сеялките и притискащите ролки в сеялката за пейзаж измиват ръбовете на дупките и по този начин осигуряват идеални условия за покълване.

Платно покритие – Платното покритие на пластмасов брезент, устойчива на атмосферни влияния, вкачеството на талисмана за твърди автомобили е на разположение за защита насеялките за ландшафт

Четири операции наведнъж SEMBDNER сеялки за пейзаж позволяват перфектна сеитба на тревни площи, използвайки хиляди пъти доказания принцип на сеитба, разработен от нас в консултация с клиентите. В комбинация с удобния, компактен дизайн и почти легендарната издръжливост на нашите продукти, всичко това е причината за огромния успех на SEMBDNER пейзажни сеялки както в страната, така и вчужбина. Pre-подвижен Предният валяк смачква по-големи буци, така че семената да не се засяват твърде дълбоко и няма да бъдат покрити с твърде много почви. Посяването на семената в повърхността Благодарение на почистващата си клетка, задвижването на захранващите семена работи и на каменисти, клонирани или влажни почви и много по-равномерно от грайферните гребла или брани.
сеитба – Сеитбата се извършва чрез гъвкава четка от найлон, която е нечувствителна към чужди тела. Настройка точно на грама чрез скала – вкл. калибриращо устройство. Преобръщане на моравата Притискащата ролка консолидира почвената повърхност и семената напълно равномерно, като по този начин причинява по-бързо покълване на семената.

SEMBDNER сеялка за пейзаж
RS 50 H II ръчно

Ръчно натиснат пейзаж за сеитба RS 50 H II за домашни градини и парцели с всички известни предимства на оригинален сеялка за пейзажи SEMBDNER Характеристики на оборудване:

  • -решетка предна ролка и ролка с плосък натиск
  • – разглобяема кутия за тегло
  • -лагери, които не се нуждаят от поддръжка вятърна запушалка за семена
  • – захранващо устройство за семена
  • -контрол на семена -лесен за транспортиране

Задвижващият механизъм се задвижва чрез верига и е защитен с капак.

1. Отделяема, здрава кутия за натоварване, която може да бъде напълнена с различни минерали (пясък, камъни), се намира над ролката с плосък натиск.

2. Сеитбата се извършва чрез четка от найлон. Регулиращият лост обслужва безкрайно променливото отваряне на долната плоча за оттичане.

3. Спирачът на семена е поставен в транспортно положение чрез задействане на скобата.

SEMBDNER сеялка за пейзаж
RS 50 H II ръчно

Технически данни

RS 50 H II

Работна ширина – 50 см

Тегло – приблизително.от 60 до 120 кг

Капацитет на контейнера за семена около 40 литраL / W / H прибл. (вкл. шлайфане) 1270/590/940 мм.Четири операции наведнъж

SEMBDNER сеялки за пейзаж позволяват перфектнасеитба на тревни площи, използвайки хиляди пътидоказания принцип на сеитба, разработен от нас. Вкомбинация с удобния, компактен дизайн и почтилегендарната дълготрайност на нашите продукти, това епричината за огромния успех на сеялките SEMBDNER запейзажи както в страната, така и в чужбина.Pre-подвиженПредната ролкова ролка раздробява по-големи буци,поради което семената не се засяват твърде дълбоко иняма да бъдат покрити с твърде много почви. В същотовреме предната ролка на решетката служи за задвижванена четката.

Благодарение на почистващата си клетка, задвижването на захранващите семена работи и накаменисти, клонирани или влажни почви и много по-равномерно от грайферните гребла илибрани.сеитбаУредът за засяване на семена в контейнера за семена има шахта с гъвкави четки с найлоновинишки. Те са нечувствителни към малки чужди вещества и не са склонни към заглушаване,както биха направили фиксираните версии. Лостът за регулиране на скоростта на сеене енепрекъснато регулируем.Преобръщане на мораватаПритискащата ролка консолидира почвената повърхност и семената напълно равномерно, катопо този начин причинява равномерното покълване на семената. Налягането на повърхността нанатискащия валяк може да се променя бързо и прецизно в зависимост от почвените условия.

SEMBDNER аератор за тревата
VR 45 A и VR 60 B с предно предаване

Разхвърляйте се над почвата, като матов слой от корени, стъбла, плоски растящи плевели и изрезки се отстранява, за да се аерира отново моравата. Освобождаването на тревата от мъх, издънки и плодородни плевели регенерира тревата, за да може въздухът, водата и хранителните вещества отново да проникнат в почвата. Слоят трева става по-здрав, по-устойчиви по този начин по-красив.

Характеристики на оборудване:- Задвижване на предните колела на VR 60 B и VR 45 A за последователен, оптималенрезултат от работата и лесна и удобна работа дори при хълмисти терени- Здрава стоманена конструкция за продължителна професионална употребашироки, широки пневматични гуми, както и задните колела, работещи в отделни лагери зазавиване на най-тясно пространство-Предпазна верига за едновременно изключване на задвижването на колелата и на вала наножа- Практически ориентирани предпазни капаци и предпазител за изхвърляне с подвиженкаучуков щит-Включване и изключване на предното колело и задвижването на вала на лопатката нанаправляващата струя-Гладко плъзгащ, капсулиран и без необходимост от поддръжка кабел за теглене, за дазадейства съединителите на клиновите ремъци-Задвижване на вала на острието чрез двоен клинов ремък-Широкообхватни, без необходимост от поддръжка сачмени лагери на вала на ножа запоглъщане на удари и дълъг експлоатационен живот-Евентуално на разположение с флаш нож или срязващ вал на ножа; последващопреобразуване или повторно поставяне по всяко време чрез проста, пълна подмяна Шлайфа на ножчетата Налични остриета на вала, които са оборудвани с остриета или режещи остриета, изработени от закалена пружинна стоманa

Отрязващ вал на ножа Нарязаният вал на ножа има подменяеми остриета. преустройството или повторното монтиране е възможно чрез проста, пълна замяна.

 

Технически данни VR 60 B VR 45 A Задвижване на предните колела X X Редуктор 55: 1 (за предно предаване) X X Работна ширина 60 см. 45 см Работна дълбочина в почвата до 2,5 cm до 2,5 cmТегло 110 кг 90 кг Honda двигатели 6.6 kW / 9 к.с. (8.88 к.с.) kW / 5.5 к.с. (5.42 к.с.) 4-тактов бензинов двигател с автоматично изключване на маслото Квадратен капацитет на час прибл. 2 000 m2 1 500 m2 L / W / H прибл. (в това число водещ шпур) 1360/800/990 мм 1360/650/990 мм Стоманен корпус 4 мм 4 мм Пневматични гуми 260 x 85 260 x 85

SEMBDNER малък валяк за двигатели
KM 1 – KM 2

Малките двигателни валяци SEMBDNER са идеално пригодени за всички валцовъчни операции, за да поддържат и обслужват тенис кортове и спортни съоръжения като писти, твърди съдове и тревни терени. Малките двигателни валяци SEMBDNER се основават на дългогодишен опит в производството на моторизирано оборудване. Удобният дизайн позволява работа и на малки площи. Здравият и здрав дизайн гарантира дълъг и надежден експлоатационен живот. КМ 1 Модел с икономична цена, оборудван с ролков корпус от една част. KM 2 Оборудван с двукомпонентна ролка и без дистанционен контрол. Улеснява още по-лесно и по-малко пространство пестене на ролкови движения – валцуване също е възможно в кръг, не само назад и напред

Характеристики на оборудване: -технологично зряла и надеждна технология -здрав и компактен дизайн -гладко работещ 4-тактов двигател с ниско маслено затваряне; -Honda модел с изчерпателна сервизна мрежа – стабилна обратна предавка с посока на движение напред и назад с пусков съединител за леко стартиране и заден ход

– напълно завъртяна корпусна ролка от стомана с дебелина 10 мм – еластичен, самооборотен скрепер на главната ролка – широка след валяка като противодействие и подкрепа – без обезпокоителни ролкови следи и вдлъбнатини, дължащи се на закръглени ръбове -лесната за маневриране и идеалното разпределение на тежестта осигуряват високи стандарти за комфорт при работа – верижно задвижване с практично устройство за регулиране на веригата – мъртвата дръжка за вашата сигурност (мъртвецът е на контрол) – увеличение на теглото, което е възможно чрез запълване с вода или минерали – Доставката е готова за употреба, включително инструменти в здрава кутия за инструменти Конзола за превключване напред / назад с автоматично намалена дроселова клапа. Превключването отпред назад не може да се извърши при пълно натискане на газта, поради което се повишава сигурността и за неопитни оператори.

Технически данни KM 1 KM 2
Ширина на ролката 80 cm 80 cm
Диаметър на ролката 50 cm 50 cm
L / W / H прибл. 1520/930/1050 мм 1520/930/1050 мм
Honda двигател GX 160 4 кВт / 5,5 к.с. (5,42 к.с.) 4 кВт / 5,5 к.с. (5,42 к.с.)
4-тактов бензинов двигател с автоматично изключване на маслото
Скорост до 4.5 км / ч до 4.5 км / ч
разделена ролка (диференциал) X
с безпроблемна диференциация за много лесно управление и завъртане
Квадратен капацитет на час прибл. 3,500 m2 3,500 m2
Оперативно тегло – без баласт на водата 275 кг 315 кг
Оперативно тегло – с баластна вода 395 кг 415 кг
линейно налягане на ролката – без баласт на водата 3.5 kg / cm 4.0 kg / cm
линейно натискане на ролката – с баласт на вода 5.0 kg / cm 5.2 kg / cm

Технически данни KM 1 KM 2
Ширина на ролката 80 cm 80 cm
Диаметър на ролката 50 cm 50 cm
L / W / H прибл. 1520/930/1050 мм 1520/930/1050 мм
Honda двигател GX 160 4 кВт / 5,5 к.с. (5,42 к.с.) 4 кВт / 5,5 к.с. (5,42 к.с.)
4-тактов бензинов двигател с автоматично изключване на маслото
Скорост до 4.5 км / ч до 4.5 км / ч
разделена ролка (диференциал) X
с безпроблемна диференциация за много лесно управление и завъртане
Квадратен капацитет на час прибл. 3,500 m2 3,500 m2
Оперативно тегло – без баласт на водата 275 кг 315 кг
Оперативно тегло – с баластна вода 395 кг 415 кг
линейно налягане на ролката – без баласт на водата 3.5 kg / cm 4.0 kg / cm
линейно натискане на ролката – с баласт на вода 5.0 kg / cm 5.2 kg / cm

SEMBDNER ръчна ролка
HR 60

Цялата стоманена ръчна ролка HR60 на SEMBDNER се предлага в много здравдизайн.Характеристики на оборудване:Благодарение на универсалния адаптер,направляващият щифт може да се използваза всички други видове ролки с различендиаметър.Здрав изцяло стоманен дизайнЗаоблени ръбове на ролкитеУвеличаване на теглото с вода и минерали Два устойчиви, самонастройващи сескрепериSoftex дръжкиБезсъдържателни сачмени лагери

Технически данни HR 60
Плосък валяк с диаметър 46 см
Работна ширина 60 см
Тегло с тегло 57 кг
Пълнещо тегло до 155 кг
Диаметър на ролката 35 см
Работна ширина 60 см
Тегло 22 кг
Диаметър на сеитба 18 см
Работна ширина 60 см
Тегло 35 кг

Oтглеждане на зеленчуци

SEMBDNER теглена сеялка GSD за всички градинарски, селскостопански и горски семена

Ръчната сеялка SEMBDNER е проектирана в сътрудничество с професионални градинари и земеделски производители на зеленчуци и е доказана в продължение на много години. Контрол на регулирането на лентата позволява на всички градински, както и на селскостопански и горски семена да се коригират скоростите на семена бързо и прецизно. Здравата конструкция и лесната работа правят ръчната сеялка неизменна сеялка.

За сеитба се препоръчва добро, добре подготвено семе. Количеството на сеитба на площ или на текущ метър трябва да се определи чрез калибриранена сеялката за зеленчуци.Контролни ленти – Сеялката може да се регулира прецизно и бързочрез контролни ленти. Два контролни ленти састандартно оборудване. Допълнително: Контролните ленти могат да бъдат произведени и в съответствие с вашите спецификации, напр. за моркови.Други аксесоари:2 широки ботуши(53 мм и 68 мм) с остъргващ щифт.

Гранулиран тип разпръсквач GRG за контрол на вредителите Това допълнително устройство предлага идеално приложение на разпръскващ материал за пестициди вместо скъп и трудоемък широк процес на разпространение в допълнителна работна стъпка. Той може да бъде закачен и за по- рано закупени сеялки за сеялки Sembdner за нула време. (Предлага се с инструкции за настройка). Принцип на действие: Гранулата се разпространява едновременно със сеитбата след разполагане на семената. Разпръскващият материал тече като лента от приставката за разпръскване на гранулат в серводната бразда чрез тръба. Инсектицидът не влиза в контакт с нанесените семена в процеса, тъй като почвата тече заедно след сеитба след сеитбата. Разпръскващият материал се покрива от браздата, приближаваща с прибл. 1 см дебел слой почва.

Сеитба и борба с вредителите наведнъж -Няма проблеми със запушването и почистването на дюзите, като например в процесите на разпръскване -Предварително задаване и концентрация на точно количество – Не се влияе от вятър или дъжд -Запазени са големи количества Технически данни GSD Честотата на семена е точно и бързо регулируема за всички стандартни видове семена Дълбочина на засяване, регулируема чрез опъване на пружината или ограничител на дълбочината в зависимост от типа на почвата Разстоянието между редовете е 15 см Разпръскващо устройство Разстояния на засаждане 15, 22, 30, 44 cm Смученето на семена се затваря автоматично и се отваря Капацитет на контейнера 2,5 литра Посяващ ботуш и бразда по-близо до висящ дизайн, за да се приспособи към неравностите в терена; оранжево махало с дялове регулируем от ограничителя на дълбочината, е възможно и твърдо положениеРолката за регулиране на дълбочината е движещо колело за разбъркващото устройство едновременно Поддръжка на задвижването на клиновия ремък и безпроблемна работа Бърз конектор за свързване на сеялката без инструменти Гранулиран разпръсквач за едновременно управление на вредителите, за преоборудване

SEMBDNER носител на устройства GW

За теглещи машини GSD. С 3-точково окачване за Cat 1 и Cat 2. Предлага се в различни ширини, стандартна версия GW 130. Всички останали ширини при заявка.

Носачът с предна ролка е независим от трактора и може да бъде препоръчан за едновременно предварително преобръщане на свободна почва. Подвижването осигурява равномерно регулиране на дълбочината на засяване.

Шаси SEMBDNER FG за теглена сеялка GSD

Използвайки шасито FG, една ръчна сеялка за малки семена се появява за случаи, при които разгръщането на многоредово оборудване не би било полезно от икономическа гледна точка или не е възможно (например на ръбовете на полето).

SEMBDNER рамкова греда за ръчна ролка HR 60

Сеялките за зеленчуци могат да се монтират върху ръчната ролка HR 60, използвайки рамковата греда, подходяща за плоски валяци или ролкови ролки.

HR 60 с монтирана носеща рамка за GSD
За използване със сеялки за зеленчуци

SEMBDNER ръчна сеитбела HS за сеитба и сеялки

Ръчната сеялка SEMBDNER (изображение с маркер за редове) е проектирана в сътрудничество с професионални градинари и земеделски производители на зеленчуци и е доказана в продължение на много години. Контрол на регулирането на лентата позволява на всички градински, както и на селскостопански и горски семена да се коригират скоростите на семена бързо и прецизно. Здравата конструкция и лесната работа правят ръчната сеялка неизменна сеялка. За сеитба се препоръчва добро, добре подготвено семе. Количеството на сеитба на площ или на текущ метър трябва да се определи чрез калибриране на сеялката за зеленчуци.

За сеитба се препоръчва добро, добре подготвено семе. Количеството на сеитба на площ или на текущ метър трябва да се определи чрез калибриране на сеялката за зеленчуци. Контролни ленти Сеялката може да се регулира прецизно и бързо чрез контролни ленти. Два контролни ленти са стандартно оборудване. Допълнително: Контролните ленти могат да бъдат произведени и в съответствие с вашите спецификации, напр. за моркови. Технически данни HS Скоростта на сеитба е точно и бързо регулируема за всички стандартни видове семена от мак и боб Смученето на семена се затваря автоматично при повдигане и се отваря при рестартиране на машината Дълбочина на сеитбата, която може да се регулира според вида на почвата и реколтата. Семената падат, защитени от вятъра Контейнер за семена с вместимост 2,5 литраРазклатете на 20, 30, 40, 60 см интервали Ефективност до 2.47 дка / ден Задвижете безпроблемно клиновидния ремък от водещото колело Дълбочината за регулиране на дълбочината е ролка на фермата, която следва колебаещия се трактор и се грижи за необходимата почвена покривка на семената Ръкохватката се върти в двете посоки Маркер, завъртащ се наляво и надясно с верига; използван за маркиране на паралелен ред семена Гранулиран разпръсквач за едновременно управление на вредителите, за преоборудване

SEMBDNER тип GRH за разпръскване на гранули за продукти за растителна
защита

EMBDNER предлага GRH разпръсквач тип GRH като спомагателно оборудване за ръчни сеялки в случай, че химическата защита на растенията трябва да бъде абсолютно необходима извън правилното управление на културите, например при висок риск от вредители. Дизайнът позволява прецизно и по този начин икономично дозиране на лентата на продукта за растителна защита. Следователно е икономично и същевременно отчита опазването на околната среда. Фитосанитарната мярка също е много рентабилна по отношение на разходите за човешки труд, тъй като сеитбата и разпространението на продукта за растителна защита се осъществяват еднократно. Почвата се слива заедно със семената след сеитбата. Продуктът за растителна защита след това се разпределя на вятъра, защитена от почвата, която покрива семената, като по този начин се предотвратява директният контакт между семената и продукта за растителна защита. Следващият ерадикатор на колебания на трасето покрива сеитбата с почвата.

SEMBDNER ръчно насочена сеялка K1 за размножаване на растенията и
зеленчукови семена

Едноредова сеялка за градинар и градинар, които искат да постигнат професионални резултати. За да се постигне оптимален успех, е необходимо да се определи желаното количество семена на площ или текущи метри чрез калибриране преди сеитбата. Процедурата за това е описана в ръководството за експлоатация. Доставката не включва вала. Характеристики на оборудване: За разлика от излъчването, сеитбата на ред има предимството, че растенията могат да се развият по-добре. Те имат повече пространство и светлина. Спестяване на семена чрез точно позициониране на семената. По-висок добив от силни растения. Улеснено култивиране на почвата при изкълчване и разхлабване по време на растежа. Доказана техника за сеитба на същото разстояние и постоянна дълбочина. Не е необходимо предварително оранване на бразда за семена, тъй като сеещият ботуш изпълнява тази задача. Освен това сеялният ботуш се грижи за падането на семената, защитено от вятъра. Разпръскването на семената се извършва с помощта на сеитба, която преминава през камерата за събиране на семена и която се задвижва през двете движещи се колела. Настройката се извършва чрез преместване на серния вал и чрез завъртане на вратата на четката нагоре или надолу според вида семена, техния размер и желаното количество семена. Седрите бразди се ореят с приставката на ботушите и семената, които попадат, отново са покрити със собствена почва. Пътят на колелото маркира следващия ред. Има допълнително маркиращо устройство за по- голямо разстояние между редовете. Видове семена, които могат да бъдат засети с машината: Семена от зеленчуци и цветя, подправки, както и различни семена от най-малките размери, като мажорам, мак, клерка, годети, дигиталис до маншети, карамфил, маруля, ендиви , всички зелени сортове, моркови, магданоз, праз и царевица, червени репички, спанак и много други. Сеялката е изцяло метална, с грапав дизайн, поцинкована и следователно неразрушима и лесна за използване.От гледна точка на операцията малките сеялки имат предимството, че работата може да се извърши в изправено положение и лесно на гърба.

Семена за сеене включително втори вал с 6 дупки за различни обеми на засяване 

Маркиращо устройство за разстояние от 14 – 32 см (не е включено в доставката

Технически данни K1
Тегло 1 кг
Система за сеене
Брой редове 1
Разстояние между редовете –
Макс. работна ширина –
Разстояние между зърната от 2.6 до 5.5 cm
Височина на падане, защитена от вятъра, 6 см
Дълбочина на засяване от 0 до 3 см
Капацитет на контейнера 250 ml
Специфична характеристика 2 сеитби за различни размери семена

SEMBDNER ръчно насочена сеялка K4 за размножаване на растенията и
зеленчукови семена

Едноредова сеялка за градинар и градинар, които искат да постигнат професионални резултати. За да се постигне оптимален успех, е необходимо да се определи желаното количество семена на площ или текущи метри чрез калибриране преди сеитбата. Процедурата за това е описана в ръководството за експлоатация. Доставката не включва вала. Характеристики на оборудване: За разлика от излъчването, сеитбата на ред има предимството, че растенията могат да се развият по-добре. Те имат повече пространство и светлина. Спестяване на семена чрез точно позициониране на семената. По-висок добив от силни растения. Улеснено култивиране на почвата при изкълчване и разхлабване по време на растежа. Доказана техника за сеитба на същото разстояние и постоянна дълбочина. Не е необходимо предварително оранване на бразда за семена, тъй като сеещият ботуш изпълнява тази задача. Освен това сеялният ботуш се грижи за падането на семената, защитено от вятъра. Разпръскването на семената се извършва с помощта на сеитба, която преминава през камерата за събиране на семена и която се задвижва през двете движещи се колела. Настройката се извършва чрез преместване на серния вал и чрез завъртане на вратата на четката нагоре или надолу според вида семена, техния размер и желаното количество семена. Седрите бразди се ореят с приставката на ботушите и семената, които попадат, отново са покрити със собствена почва. Пътят на колелото маркира следващия ред. Има допълнително маркиращо устройство за по- голямо разстояние между редовете. Видове семена, които могат да бъдат засети с машината: Семена от зеленчуци и цветя, подправки, както и различни семена от най-малките размери, като мажорам, мак, клерка, годети, дигиталис до маншети, карамфил, маруля, ендиви , всички зелени сортове, моркови, магданоз, праз и царевица, червени репички, спанак и много други. Сеялката е изцяло метална, с грапав дизайн, поцинкована и следователно неразрушима и лесна за използване.От гледна точка на операцията малките сеялки имат предимството, че работата може да се извърши в изправено положение и лесно на гърба.

Технически данни K4
Тегло 1,2 кг
Система за сеене
Брой редове 4
Разстояние между редовете от 5.5 до 16.5 см
Макс. работна ширина 17 см
Разстояние между зърната от 2.6 до 3.4 cm
Височина на падане, защитена от вятъра, 6 см
Дълбочина на засяване от 0 до 3 см
Капацитет на контейнера 300 ml
Работна скорост 2.0 km / h
Специфична особеност 1 сеитба за различни семена